donderdag 15 januari 2015

... ontsnapte

Foei, die storm die raast en raast maar door.. en dan te bedenken dat het een anderhalve week geleden nog prachtig weer was. Deze post is vorige week op de een of andere manier niet geplaatst.
Dus met enige vertraging speel ik als nog voor toerist.


Ik denk dat veel moeders dat gevoel wel kennen: het is wel gezellig, de hele dag de kinderen thuis in de vakantie maar na een tijdje wordt het wat (te) veel.
Op de laatste vakantiedag liet ik de kinderen over aan de zorgen van hun klussende (en koffiedrinkende) vader en vluchtte het huis uit.

Onder het mom 'ik moet nodig de camera van mijn (eerste) smartphone uitproberen' ging ik lekker helemaal alleen naar het fotogenieke centrum en gedroeg me als toerist.


En ontdekte leuke nieuwe zaken met lekkere dingen....

Ja, deze is echt lekker!
En merkte dat er nu het he-le jaar door pepernoten met aparte smaakjes te koop zijn:
Slenterde langs fotogenieke panden waar sinds enkele jaren geen bakker meer in zit, maar wel een winkel met mooie sieraden

Ging nog even langs bij de favoriete boekhandel van mijn tienerjaren, die bestaat uit een aantal bijelkaar getrokken oude panden, zodat iedere afdeling anders is...

Spiekte door ruiten naar mooie oude opstellingenDeed nog even echt toeristisch
En stapte in het zicht van deze karakteristieke kolos (en zijn kleine buurman) weer op de bus naar huis:

Volgens mij zit het wel goed met die camera!
(en ik werd er ook een stuk rustiger van....)

2 opmerkingen:

  1. Ja dat klopt - die laatste foto verklapt het. Voor zover ik weet is er geen enkele andere VD met een extra pand erin.

    BeantwoordenVerwijderen