zondag 31 maart 2013

... en het paaskonijn

Iedereen een hele fijne paas gewenst!

Naast de eieren en de brunch wordt er bij ons traditioneel konijn geserveerd. Paaskonijn om precies te zijn. Ook geschikt voor vegetariërs.
 
Dat komt uit deze vorm, die sinds ik mij kan heugen vlak voor de paas uit de kast komt:

En waarbij we ook ieder jaar weer ons uiterste best doen om de inhoud ongeschonden uit de vorm te krijgen (wat sinds het bestaan van boter-spray een stuk beter gaat)

Sssst - eigenlijk lijkt het verdacht veel op een haas.
Maar zeg nou zelf - we kunnen met pasen toch geen paashaas eten?

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk konijn!!
    Bestuif je de bakvorm ook met bloem?
    Ik doe dat met de tulbandvorm wel. Eerst invetten met boter en dan bestuiven met bloem. Moet zeggen dat die er dan altij goed uit komt.
    Eet smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Normaal gesproken wel, maar sinds ik W.ilton Bake Easy Non-Stick Spray gebruik niet meer. Dat is echt een uitkomst voor de wat gecompliceerdere vormen (zoals een kasteelbakvorm) die ik heb.
    Nu moet ik alleen niet te ongeduldig zijn en de cake af laten koelen voordat ik 'm uit de vorm wil halen - en niet meteen proberen te storten zodat alles alsnog in de vorm plakt.

    BeantwoordenVerwijderen